Det enkleste er ofte det beste

For en god BYOD løsning anbefaler INTUY Poly Studio videokonferansesystem. Denne løsningen er for små og mellomstore møterom, og kan leveres med ekstra bordmikrofon for bedre dekning av lyd.

VIDEOKONFERANSESYSTEM: Poly Studio er et svært kompakt og anvendelig videokonferansesystem som er en sentral enhet i BYOD-løsninger.

Bordmikrofonen er nødvendig når det er lengre en 3,5 meter til bakerste deltaker i konferansen. Systemet er et såkalt «bring your own device» system (BYOD). Det betyr at leietakere eller brukere av konferanserommet bruker sin egen Pc / Mac til videokonferanse. De er dermed ikke avhengig av en spesifikk videokonferanse løsning. Det kan være Teams, Zoom, etc… Tilkopling skjer med USB-kabel. All deling av dokumenter skjer også via samme USB-kabel. Systemet koples opp til eksisterende skjerm. PC / Mac til bruker må være tilkoplet Wifi for å kunne kjøre videokonferanse.

Noe for deg og din bedrift? Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat.

Da var det gjort.

Tusen takk for din påmelding!

Du vil motta en bekreftelse på din påmelding på e-post. Etter det sender vi deg oppsummeringer av våre nye artikler i fagbloggen vår.

Få de siste nyhetene fra INTUY

Bli abonnent på vårt nyhetsbrev

Gå ikke glipp av innhold fra vår fagblogg. Vi varsler deg og oppsummerer de siste innleggene våre – enkelt og greit!